Інфо Online
Главная : Гостевая книга : Статьи : Фотогалерея : Поиск                            677143                          Портал Інфо Online існує — 17 років, 1 міс. та 0 д.
  Рашизм

Общие боевые потери рашистов с 24.02.2022 по 28.03.2024 ориентировочно составили:

Санитарные потери в живой около 901 500 чел. (раненые покалеченные, пленные)
Погибших рашистов более
В том числе срочной службы более
- 439 970 чел.
- 11 400 чел.
Украинская армия вывела из строя
около 90% армии РФ.
Генералов РФ уничтожено 20 чел.
Танков 6914 ед.  
Бронемашины - 13 237 ед.  
Артиллерийских систем - 10 963 ед.
РСЗО - 1021 ед.
Средства ПВО - 729 ед.
Самолеты - 347 ед.
Вертолеты - 324 ед.  
БПЛА оперативно-тактические - 8590 ед.
Крылатые ракеты - 2017 ед.
Корабли/катера - 26 ед.
Підводні човни - 1 ед.  
Автомобильной техники - 14 595 ед.
Спецтехника - 1800 ед.  
[<<<]  Статьи / ЖИТТЯ МОЖНОВЛАДЦІВ УКРАЇНИ / З життя біло-блакитної еліти: маєток Ганни Герман

З життя біло-блакитної еліти: маєток Ганни Герман

Опубликована: 20.05.2011 Просмотров: 38696 Комментарий: 6 Оценка: (6)
Ганна Герман ще до публікації матеріалу про її маєток вирішила прорекламувати цю статтю. Герман поширила заяву зі звинуваченням, що кореспонденти Української правди "немов злодії" залізли в її "сільську хату".

Авторам було дивно чути таки слова від колишньої колеги, яка зараз очолює комітет Верховної Ради зі свободи слова та, навпаки, покликана відстоювати права журналістів. Що ж це за "хата", і як все насправді відбувалося – читачі можуть зробити висновки самі.

Ганна Герман стала черговою героїнею серії публікацій про маєтки вітчизняної еліти. Поштовх цьому дало оприлюднення на сайті ТаблоID матеріалу про діамантовий аксесуар на руці екс-журналістки.

Тоді в коментарях під статтею декілька дописувачів порадили "копати глибше" – зокрема, в напрямку маєтку Ганни Герман.

Агент "Тереза" или Кто есть кто в "эскорте" Януковича? 

У Європі, наводити яку в приклад люблять у Партії регіонів, невідповідність рівня життя політика його доходам стає причиною регулярних скандалів. В Україні все навпаки. Зразком є Юлія Тимошенко, яка багато років декларувала мізерні доходи, хоча це не завадило їй та її родичам протягом короткого часу придбати три маєтки, а самій прем'єрці – скуповувати цілі лінії одягу провідних дизайнерів високої моди.

За це Тимошенко неодноразово ставала об’єктом критики з боку регіоналів. Однак навряд зараз слід очікувати, що вони проявлять таку ж принциповість відносно своєї однопартійки.

Отже, Ганна Герман є власницею будинку, який має велику перевагу – він знаходиться майже в Києві.

Ганна Герман розжилася непоганим дво-три-поверховим будинком

 

Маєток колишньої речниці Януковича зведений у Києво-Святошинському районі, в котеджній забудові на околицях селища Гореничі. Це – три кілометри від столичного КПП по Житомирській трасі. Таке зручне розташування дозволяє Герман протягом двадцяти хвилин дістатися центру столиці.

Будинок Ганни Герман на око можна оцінити в 300 квадратних метрів, а земельну ділянку – в двадцять соток.

На дворі – обов’язковий аксесуар для спокійного життя народного депутата – басейн. А на сайті "Однокласники" навіть можна знайти фотографію молодої дівчини, зроблену влітку на подвір'ї Ганни Герман. Тож, житлові умови регіоналки виглядають зовсім непогано.

Незнайомка на бортику басейна Ганни Герман

 

Питання в тому, що сама Ганна Герман є депутатом і не має права займатися бізнесом. Її молодший син – ще неповнолітній, а старший – помічник народного депутата, тобто бюджетник, який також не може похвалитися високою зарплатою.

Крім того, в старшого нещодавно народилася дитина, що покладає додаткове навантаження на родинний гаманець.

Чоловік Ганни Герман – Сергій, дипломат зі стажем. Спочатку був відряджений до посольства України в Польщі, потім – в Грузії. Але ця державна служба ніколи не відрізнялася високими заробітками.

Після другого пришестя Януковича в прем’єри, чоловіка Ганни Герман влаштували директором департаменту зовнішніх зв'язків у Міністерство палива та енергетики, яке очолив інший регіонал Юрій Бойко. Але і тут не пощастило – Сергія Германа... звільнили після призначенням прем’єром Тимошенко.

Зараз же йому взагалі має бути несолодко. "Наскільки мені відомо, поки що він не забезпечений роботою, і пропозицій в нього немає", - розповів сайту ТаблоID давній товариш Ганни Герман інший регіонал Тарас Чорновіл.

Будинок Ганни Герман. По периметру огорожі розсаджені ялинки
...і берізки
Задній вихід на подвір'я

 

Тож є природним журналістський інтерес до того, як Ганна Герман поєднує життя на широку ногу зі скромним родинним доходом.

Однак, коли кореспонденти "Української правди" після кількагодинних пошуків ідентифікували будинок Герман, сама виразниця народних інтересів проявила неабияку стурбованість.

До одного з авторів цього матеріалу зателефонував товариш Ганни Герман, який, за деякою інформацією, займався піар-супроводом регіоналів. Співрозмовник передав запрошення депутатки прийти ввечері до неї в гості.

Чому Ганна Герман, яка має усі можливості зв'язатися з представниками ЗМІ напряму, не подзвонила журналісту "Української правди" особисто – невідомо.

У Ганни Герман є ландшафтний ставок, обкладений камінням та галькою
Позаду будинку – мангал, оздоблений рожевим камінням
Другий в'їзд на територію Герман

 

Ми дійсно домовились з Ганною Герман про зустріч, де вона обіцяла надати свою декларацію про доходи та документи на маєток.

Але вже за півгодини після розмови на офіційному сайті Партії регіонів з'явилась заява, в якій депутат відкрито звинуватила редакцію в замовному характері роботи.

"Цими днями один журналіст, виконуючи чергове замовлення на очорнення мене, як злодій заліз на моє сільське обійстя. Він думав, що робить величезне відкриття, чи пак, викриття – дивіться, мовляв, у Ганни Герман є заміський будинок.

Але щоб зробити таке "відкриття", не обов'язково було в таку холоднечу шпіонити по навколишніх селах. Варто було просто заглянути в мою декларацію – там усе написано. І все можна перевірити. Два роки тому я під заставу моєї київської квартири взяла кредит в "Укрсоцбанку" і купила в колеги-журналіста Миколи Канішевського кілька соток землі в селі по Житомирській трасі з будинком в 200 метрів квадратних. Кредит буду виплачувати ще вісім років. Усе документально оформлено і вказано в декларації.

Тому, шановний Мустафа, запрошую в гості. І якби ти сказав, що хочеш до мене завітати, то я б залюбки тебе запросила. Так само, як залюбки розповіла б твоєму колезі про подарований мені на сорокап’ятиріччя годинник, на піар якого ви витрачаєте такі великі гроші, ось уже кілька тижнів розміщуючи платні баннери на всіх інтернет-сайтах. У мене, до речі, є гуцульська кімната, де ми проводимо всі сімейні свята. Там зібрано багато старих вишиванок. Приїжджай, буде цікаво".

Знервованість Ганни Герман зрозуміла, однак це не дає їй права брехати – "Українська правда" не порушувала кордонів приватних володінь депутатки, так само як і не розміщувала жодного платного баннеру стосовно її персони.

Отримавши відповідь такої тональності від Ганни Герман, зі зрозумілих причин, наше подальше спілкування продовжилось лише у письмовій формі.

Однак Герман відмовилась відповісти на запитання про джерела доходів її родини та щомісячні виплати по кредиту, вкотре звинувативши журналістів у порушенні "права приватної власності". Вона продовжила наполягати на приїзді до неї додому: "Я покажу вам дім, а також усі документи купівлі, застави та угоди про кредит".

"Стосовно купленої мною квартири у Києві – на момент її придбання я не була політиком, а працювала на "Радіо Свобода". Ціна цієї квартири зросла, і зараз фахівці оцінюють її у 500 тисяч доларів, що було враховано при наданні мені кредиту".

"Всі джерела доходів моєї родини і мої особисто вказані в моїй декларації. Моя декларація є у парламенті – її легко витребувати вам як журналісту".

Як видно з листа, не зважаючи на заявлену самою Ганною Герман відкритість, депутат не надала інформації ані про будинок, ані про кредит, ані документів, що підтверджували би її платоспроможність по кредиту. Не захотіла вона оприлюднити і декларацію про свої доходи, хоча це передбачено законом про боротьбу з корупцією.

Більше того, Герман як журналіст у минулому добре інформована з приводу "легкості", з якою преса може "витребувати" в апараті Верховної Ради декларацію депутата. Це – неможливо без згоди самого нардепа.

Не отримавши конкретики від Герман, "Українська правда" звернулася до людини, яка продала їй заміську власність.

Микола Канішевський дійсно підтвердив, що "десь два роки тому" Ганна Герман купила в нього будинок та земельну ділянку площею 12 соток. За його словами, на той час у Герман були фінансові труднощі. "Вона віддавала гроші протягом року", - зізнався Канішевський, який відмовився назвати вартість котеджу.

Зараз, після падіння цін, спричиненого кризою, подібна, як каже Ганна Герман, "сільська хата" коштує від 500 до 850 тисяч доларів.

 

 
 

 Цікаво, що Микола Канішевський стверджує, що продав Герман лише 12 соток. Але на місці можна пересвідчитися, що присадибна територія депутатки вдвічі більша.

Це видно і на супутниковому фото, зробленому декілька років тому і розміщеному на сайті GoogleEarth. Там паркан Герман обнесений навколо невеликої земельної ділянки, а поруч – пустир, який згодом став частиною депутатського подвір'я.

1 - земля і маєток, які Герман придбала в журналіста Канішевського. 2 - вочевидь, пізніше докуплена територія

 

Підтвердження, що земля Герман складається з двох ділянок, можна побачити на власні очі: половина огорожі – з кованого металу, інша половина – з цегли.

Тож, очевидно, таланти Герман не мають меж, бо вона змогла знайти гроші не лише на нерухомість Канішевського, але й на приєднання аналогічної території по-сусідству.

Втім, на додаткові запитання депутатка не стала відповідати, пояснивши: "Ви – журналісти, а не слідчі, тому з'ясовуйте самі".

Якщо відштовхуватися від версії Ганни Герман, то зараз вона змушена на покриття кредиту щомісяця віддавати значну суму – не менше половини своєї заробітної платні.

Відбувається це у переддень економічної депресії, коли в багатьох позичальників виникають проблеми з погашенням взятих зобов’язань. Але Ганна Герман безперечно зможе подолати кризу особистої ліквідності – організувавши тренінги "як вижити чесному депутату на саму лише зарплату".

ЧИТАЙ ТАКОЖ:
Оценить эту статью:
Добавить комментарий
  Сила России в руках Путина

Условия "Чистого Листа" для России.

Русские вы развязали с нами войну окупировали нашу территорию. Вы предагаете нам начать все с "Чистого Листа", мы можем согласиться при выполнении вами наших условий. Ну а теперь внимательно слушайте наши условия, которые вы должны обязательно выполнить, для восстановления нормальных отношений с нами и перейти к обсуждению "Чистого Листа"


Сила России в руках Путина

Один триллион долларов уложен 100-дол. купюрами составит высоту 1200 километров. Вот как воруют на россии Путин и его шайка. А теперь займемся подсчетами, сколько же Путин и его воровская шайка сперли денег? Какая всетаки будет высота (1200 км) и вес горы из украденных денег, если ее выложить 100-ми купюрами? И с какой скоростью они воруют?

  Мінстри Януковича
  Категорії
КПУ
ОПГ
  РПЦ МП
  Досьє
  Корисне
  Вход

Логин:

Пароль:



Регистрация

Забыли пароль?

  Кто на сайте
Администраторы: 0
Пользователи: 0
Гости: 59
Всего: 59

Список пользователей
  Рассылка

Подписаться на рассылку Тестовая тема.
Формат:
Другие рассылки

  Однодумці

  Герої України
Степан Бандера

Євген Коновалець

Роман Шухевич
  З життя державної еліти
  Україна
  Опрос
Єрмак узурпатор влади?
Ответов: 9
Комментариев: 1
Результаты
Другие опросы
  Єрмак
  Татаров
  Преступники


Армия бесславных ублюдков

  Vor

Воровской портал

  Важливе
  Русский мир
  • Дезинформация
  • Россия
  • ВАША РАША
  • Рейс MH17
  • Сдыхающая Россия
  • Русская гордость
  • Георгий Жуков
  • "Русский мир"
  • Русские каратели
  • Пытки ГРУ РФ
  • Русские на Донбасе
  • Русские в Сирии
  • Звери Путина
  • 17 сентября 1939
  • Война 1812 гола
  • Финская война
  • Зачистка с. Самашки
  • Трибунал
  • Муравьев в Киеве
  • Операция "Монолит"
  • Русские планы
  • Миф о братстве
  • Покушение на Россию
  • Обыкновенный фашизм
  • РПЦ и Сталин
  • Имя твое — Орда
  • Русские 3-го Рейха
  •   Партия Регионов
    Янукович и К



      Гамбіт президента


    От Шконки до Хонки
    От Хонки до Шконки

      Чорний стоматолог

    Сімейні традиції

      Моя кнопка
    Моя кнопка

     

     

    Інфо Online Приватний інформаціїно-аналітичний портал
    Сайт работает на LinkorCMS Всі права захищені © 2007 Матеріали сайту є вільними для розповсюдження за умови посилання (для internet-ресурсів - гіперпосилання) на джерело.  
    Веб мастер: yxypy@ukr.net
    Страница сгенерирована за 0.05 сек. и 13 запросов к базе данных ( PHP: 84% БД: 16% )